Με την επίσκεψη στον ιστότοπό μας αποδέχεστε τη χρήση Cookies από την ιστοσελίδα μας, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε. Περισσότερα...

Επιστροφή Προϊόντων

Υπαναχώρηση / Επιστροφή - Αλλαγή Προϊόντων

 

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντός 15 ημερών και να ζητήσετε την αντικατάσταση ή την επιστροφή χρημάτων αφού η φύση των ειδών ρουχισμού και υποδημάτων είναι τέτοια που κάποιες φορές μπορεί να μην καλύψουν τις προσδοκίες σας εξαιτίας της μη φυσικής παρουσίας τους κατά την αγορά.

 

Επιστροφή Μη Ελαττωματικών Προϊόντων

 

το ηλεκτρονικό κατάστημα της Rozina Fashion δεν εχει διαφορά με με το μαγαζί της. έτσι είτε η επιστροφή γίνεται λόγω αλλαγής μεγέθους, χρώματος είτε για οποιοδήποτε λόγο όπως για παράδειγμα επειδή δεν μείνατε ευχαριστημένοι από το προϊόν σας, παρέχεται η δυνατότητα της επιστροφής εντός 15 εργάσιμων ημερών από την ημέρα παραλαβής.

 

Εάν η επιστροφή δεν πραγματοποιηθεί εντός 15 εργασίμων ημερών τότε η Rozina fashion δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή για αντικατάσταση.

 

Τονίζουμε ότι ημερομηνία αποστολής του επιστρεφόμενου προϊόντος θεωρείται αυτή που αναγράφεται από τον courier στην απόδειξη παραλαβής, για τον έλεγχο του εμπροθέσμου.

 

Σε κάθε περίπτωση τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση, μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής, Φορτωτική κ.ο.κ). Για επιστροφές από Ελλάδα τα έξοδα επιστροφής καλύπτονται από την εταιρεία μας μόνο όταν η επιστροφή γίνεται με την συνεργαζόμενη με εμάς εταιρεία courier.

 

Επιγραμματικά η επιστροφή και αντικατάσταση ενός προϊόντος είναι εφικτή υπό τις κάτωθι προϋποθέσεις:

 

επικοινωνήστε εκ πρώτης στο τηλέφωνο ή αποστείλετε email στην διεύθυνση frrrszm@gmail.com kai rozinafashion@outlook.com αιτιολογώντας τον λόγο της επιστροφής

 

η επιστροφή να πραγματοποιείται εντός 15 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας

 

το προϊόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί

 

το προϊόν να είναι συσκευασμένο στην αρχική του συσκευασία και να συνοδεύεται από όλες τις ετικέτες του

 

Εάν το προϊόν δεν πληρεί τους προαναφερθέντες όρους, θα επιστρέφεται στον αποστολέα.

 

Επιστροφή Ελαττωματικών Προϊόντων

 

Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της Rozina fashion πουλήθηκαν προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας ή από λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά, με κακή συσκευασία κ.λ.π. τότε αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη της αντικατάστασης, το κόστος επιστροφής τους, καθώς επίσης και τα έξοδα επαναποστολής.

 

Οι όροι επιστροφής παραμένουν οι ίδιοι με αυτούς που προαναφέραμε.